En.Google jahat !
was posted at 15:06 with 2 comments

Heyyo :) 
Korang :( aku sedih gila ni , ni blog baru aku T_T belog lama yang fames tu mana ?? belog tu dah kena padam dengan En.Google . terperanjat aku wei , aku tengah blogwalking tadi , bila nak masuk blog aku tak bole-2 ,, aku dah gelabah semacam je ni .. pastu aku try tanya Aini kenapa macam tu ?? dy cakap En.Google padam sebab aku selalu spam link aku .. SPAM LINK tu apa ?? spam link tu yang bila ko komen entry , ko letak link korang then bertuka jadi biru , tu lah SPAM LINK ! 

Bytheway , blog baru ni aku nak bagi credit dekat Hanis ,Aini & Nabila Medan 

p/s : Terpaksa lah , aku blogwalking kembali ,demi memeriahkan blog aku ni balik :(